Πώς να αποκτήσετε σεξουαλική αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα

σεξουαλική αυτοπεποίθηση

“Πως να αποκτήσω περισσότερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα» είναι μια από τις συχνές αναζητήσεις που κάνουν οι άντρες στην Google.

Οι απαντήσεις είναι τόσες διαφορετικές ως και οι αναζητήσεις.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια διαφορετική οπτική σε αυτή την  ερώτηση.

Φημολογείται ότι για να κρατήσετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο, πρέπει να είστε κάποιος που είναι γεμάτος σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος για τον οποίο η προσποίηση δεν είναι ο σωστός τρόπος.

Η συνταγή για μια μακροχρόνια, υγιή σχέση είναι αυτή όπου μπορείτε να μοιράζεστε την ευτυχία, να είστε ειλικρινείς και να δείχνετε και την ευάλωτη πλευρά σας.

Για να αποκτήσετε το σωστό είδος σεξουαλικής αυτοπεποίθησης, πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο. Συνήθως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι τι συμβαίνει στο κεφάλι σας.

Σεξουαλική αυτοπεποίθηση: τι είναι και γιατί την χρειάζεστε;

Είναι πολύ απλό, η σεξουαλική αυτοπεποίθηση είναι η αυτοπεποίθηση που έχετε όταν βρίσκεστε σε μια σεξουαλική κατάσταση.

Στη συνέχεια, έχετε επίσης την σεξουαλική αυτοεκτίμηση, η οποία είναι η αξία που δίνετε στον εαυτό σας ως σεξουαλικό ον.

Όταν θέλετε μια υγιή και λειτουργική σεξουαλική σχέση/σεξουαλική ζωή, η σεξουαλική αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση είναι ζωτικά χαρακτηριστικά.

Αυτά είναι σημαντικά, διότι οποιαδήποτε αρνητική στάση απέναντι στη σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση ή τη σεξουαλικότητά σας μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ψυχική σας υγεία.

Υπάρχουν διάφορα στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση. Κάποιοι από εμάς υποφέρουν από χαμηλή σεξουαλική αυτοπεποίθηση λόγω προβλημάτων με την εικόνα του σώματός μας.

Στη συνέχεια, υπάρχει το ενδεχόμενο άλλων προβλημάτων, όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση ή άλλες σεξουαλικές δυσλειτουργίες, οι οποίες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν προβλήματα αυτοπεποίθησης.

Το βάρος, το ύψος και το επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι όλα κοινά θέματα συζήτησης μεταξύ αντρών, ωστόσο, το μέγεθος του πέους είναι επίσης κάτι που συζητείται αρκετά ανοιχτά.

Για τον ένα ή τον άλλο λόγο, έχει γίνει κοινή αποδεχτή σκέψη ότι η σεξουαλική αυτοπεποίθηση και η απόδοση στην κρεβατοκάμαρα βασίζονται στο μέγεθος του πέους ενός άνδρα και στο αν είναι “αρκετά μεγάλο” για να ικανοποιήσει.

Οι αιτίες της χαμηλής σεξουαλικής αυτοπεποίθησης

Μελέτες έχουν δείξει ότι η χαμηλή σεξουαλική αυτοπεποίθηση μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους. Η αιτία της σχετίζεται κυρίως με την έλλειψη αυτοπεποίθησης και άλλες ανησυχίες που συνδέονται με τις σεξουαλικές αλληλεπιδράσεις ή ίσως με την απόρριψη από τον σύντροφο.

Το σεξουαλικό άγχος, ο σεξουαλικός φόβος και η σεξουαλική κατάθλιψη είναι όλες κοινές διαστάσεις της “σεξουαλικής αυτο-αντίληψης”, η οποία αναφέρεται απλώς στο πώς βλέπουμε τον σεξουαλικό μας εαυτό.

Έτσι, παρόλο που η έλλειψη σεξουαλικής αυτοπεποίθησης θα μπορούσε να συνδέεται με σεξουαλική δυσλειτουργία ή κάτι άλλο, είναι εν μέρει άσχετο. Αν αισθάνεστε ότι δεν πρόκειται να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο, τότε σαφώς δεν έχετε τη σωστή νοοτροπία για να απολαύσετε μια σεξουαλική συνάντηση.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε σεξουαλική αυτοπεποίθηση

Ζευγάρι στο κρεβάτι

Η σεξουαλική αυτοπεποίθηση μπορεί να προέρχεται από πολλά πράγματα. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν μπορεί να σας είναι διαθέσιμο μέχρι να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας στέρησαν την αυτοπεποίθησή σας, αρχικά.

Μπορεί να είναι μια ανησυχία για το μέγεθος του πέος σας ή κάτι που σχετίζεται με τη δυσμορφία του σώματος. Αν και, το πρόβλημα θα μπορούσε επίσης να είναι ένα μη αντιμετωπισμένο ζήτημα απόδοσης ή σεξουαλικό άγχος. Ανεξάρτητα από το ζήτημα, πρέπει να το θέσετε υπό έλεγχο.

Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές που μπορείτε να τις επεξεργαστείτε. Όλες τους είναι σημαντικές για να αποκτήσετε σεξουαλική αυτοπεποίθηση.

Δουλέψτε τα θέματα του σώματός σας, ακόμη και τα δευτερεύοντα

Μια εξαιρετικά ευεργετική ενέργεια που μπορείτε να κάνετε για την αποκατάσταση ή να ενίσχυση της σεξουαλικής σας αυτοπεποίθησης είναι να αντιμετωπίσετε τυχόν σωματικά συμπτώματα που σας βλάπτουν.

Είναι κάπως αυτονόητο ότι το γυμναστήριο και το αδυνάτισμα δεν είναι μικρές εργασίες που γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Ωστόσο, αν η αυτοπεποίθησή σας βελτιωθεί από την πραγματοποίηση κάποιων υγιεινών αλλαγών, τότε πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι μια καλή χρήση του χρόνου και των προσπαθειών σας.

Μπορεί να είστε κάποιος που υποφέρει από προβλήματα που σχετίζονται με συμπτώματα όπως η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτιση. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το γιατρό σας και να συζητήσετε τα πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στην αιτία και να συζητήσετε τις θεραπείες.

Εάν αυτά τα ζητήματα δεν επιλυθούν, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποφευκτική συμπεριφορά και ακόμη και σε απώλεια ενδιαφέροντος για το σεξ, βλάπτοντας ενδεχομένως ακόμη περισσότερο τη σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση.

Η πραγματοποίηση αλλαγών στη διατροφή και τη ρουτίνα άσκησής σας θα μπορούσε να επιλύσει όλα αυτά τα ζητήματα και θα έκανε θαύματα για τη σωματική, ψυχική και σεξουαλική σας ευεξία.

Επιπλέον, η αντιμετώπιση καταστάσεων υγείας όπως η στυτική δυσλειτουργία έχει παρατηρηθεί ότι βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση, καθώς μόλις λυθεί το πρόβλημα, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να είστε ο παλιός καλός εαυτός σας.

Ξεπεράστε τους ψυχικούς φραγμούς για βέλτιστη σεξουαλική αυτοπεποίθηση

Ερωτευμένο ζευγάρι

Αυτό μπορεί να αποτελεί έκπληξη για κάποιους από εσάς, αλλά το κλειδί για το καλό σεξ είναι να καταλάβετε ότι είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Οποιοσδήποτε σχηματίζει σχέση μαζί σας πρέπει να είναι μέρος της λύσης.

Δεν είμαστε σίγουροι πόσο σαφείς μπορούμε να είμαστε με αυτό, αλλά, η επικοινωνία είναι το παν. Η συζήτηση όλων των αγωνιών, των φόβων και των ανησυχιών σας μπορεί να σας επιτρέψει να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα και να συνδεθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας.

Οποιαδήποτε προβλήματα αυτοπεποίθησης που αντιμετωπίζετε μπορεί επίσης να επιδεινωθούν από την απόρριψη ή την έλλειψη ενδιαφέροντος από τον σύντροφο. Ωστόσο, είναι πραγματικά σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι αυτό δεν αποτελεί αντανάκλαση της ελκυστικότητάς σας. Η ηλικία μας και τα μεταβαλλόμενα επίπεδα ορμονών μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και στους πιο πρόθυμους συντρόφους να μην είναι τόσο έτοιμοι.

Το να μάθεις να το αποδέχεσαι αυτό είναι μέρος της αγάπης και το να μην το αφήνεις να επηρεάζει την εικόνα του εαυτού σας είναι μέρος της σεξουαλικής αυτοπεποίθησης.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, είναι πολύ σημαντικό να το υπενθυμίζετε στον εαυτό σας, σε καθημερινή βάση, αν χρειαστεί. Η επικοινωνία και η σεξουαλική ικανοποίηση είναι πολύ στενά συνδεδεμένες και μελέτες έχουν δείξει συνδέσεις μεταξύ των προβλημάτων επικοινωνίας και της οικειότητας.

Ένα ζωτικό κλειδί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχέσης είναι η συμπόνια. Αν ή όταν νιώθετε άγχος, μοιραστείτε το με τον σύντροφό σας. Είναι πιθανό να ανταποκριθεί καλά, με αγάπη και να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε έτσι.

Προσποιήσου μέχρι να τα καταφέρεις (με την καλή έννοια)

Τώρα, ναι, αναφέραμε προηγουμένως ότι το να προσποιείσαι δεν θα πετύχει και δεν είναι αποτελεσματικό, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τις συμπεριφορές και τις συνήθειές σας που θα βελτιώσουν τη σεξουαλική σας υγεία και αυτοπεποίθηση.

Η εξάσκηση αυτών των πραγμάτων θα σας κάνει πιθανότατα να νιώσετε πιο άνετα και να ξαναχτίσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ένας καλός και αγαπητός σύντροφος θα σας ακούσει και θα σας δώσει ανατροφοδότηση και επιβεβαίωση χωρίς να σας κρίνει. Με αυτόν τον τρόπο, αφαιρεί το ταμπού από την εικόνα του σώματός σας και τις ανησυχίες για την υγεία σας.

Ίσως να σκεφτείτε να είστε ευθείς με τον σύντροφό σας σχετικά με το τι είναι αυτό που θέλετε και να τον ρωτήσετε τι του αρέσει. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από απλές τεχνικές μέχρι την εξερεύνηση φετίχ και στρεβλώσεων. Κάτι τέτοιο λειτουργεί τόσο για νέες σχέσεις όσο και για όσους είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε ο ένας το σώμα και τις επιθυμίες του άλλου.

Όταν πρόκειται για αυτό, η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με το πώς ανακάμπτεις μετά από την εμπειρία της απόρριψης και άλλων αποτυχιών.

Ακόμα κι αν ήταν να περάσετε μια κακή νύχτα στο κρεβάτι, αυτό δεν αποτελεί κριτική για τον χαρακτήρα ή την αυτοεκτίμησή σας. Θα εξακολουθούσατε να υποστηρίζετε την ίδια ποδοσφαιρική ομάδα ακόμα κι αν χάνει το ένα ή το άλλο παιχνίδι, έτσι δεν είναι;

Ωστόσο, αυτό που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα σας είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδράτε σε αυτές τις αναποδιές. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πώς είναι ένας άνθρωπος, ανάλογα με το αν προχωράει μπροστά ή αν τα παρατάει.

Το συμπέρασμά μας

Έτσι, τώρα ξέρουμε ότι η σεξουαλική αυτοπεποίθηση δεν έχει να κάνει με το να είσαι δώρο του Θεού στις γυναίκες ή ένας μεγάλος μάτσο άντρας. Στις μέρες μας οι γυναίκες αναζητούν κάτι περισσότερο από αυτό σε έναν υποψήφιο σύντροφο, και ας είμαστε ειλικρινείς, είναι κάπως άθλιο.

Η σεξουαλική αυτοπεποίθηση σήμερα έχει να κάνει με μια καλή, υγιή σεξουαλική ζωή. Αλλά και το να ζεις τη ζωή σου στο έπακρο, ενώ παράλληλα σέβεσαι τον σύντροφό σου.

Λοιπόν, αν αυτό είναι που ψάχνετε, το επόμενο βήμα σας θα ήταν ενδεχομένως να μιλήσετε με τον γιατρό σας.

Κάνοντάς το αυτό, θα σας ανοίξουν θεραπευτικές επιλογές, ώστε να μπορέσετε να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας. Είτε αντιμετωπίζετε ένα σωματικό πρόβλημα όπως η στυτική δυσλειτουργία  είτε η πρόωρη εκσπερμάτιση, είναι εκεί για να σας βοηθήσουν.

Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η σεξουαλική αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που κερδίζετε, είναι κάτι που βρίσκετε ή ανακτάτε… δεν αξίζατε ποτέ να τη χάσετε εξ αρχής.

Θέλετε να ξυπνήσετε ξανά τη λίμπιντό σας;

Ζευγάρι στο κρεβάτι έτοιμο για σεξ

Αν πραγματικά προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε ζητήματα που εμποδίζουν τη σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση, αλλά αισθάνεστε ότι χρειάζεστε κάτι περισσότερο για να σας βοηθήσει, τότε μπορείτε να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο Viasil.

Το Viasil είναι 100% ασφαλές και παρασκευάζεται με φυσικά συστατικά. Η φόρμουλά του έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την απόδοση, να δώσει καλύτερες στύσεις και να ενισχύσει τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση.

Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και ανταποκριθείτε σε κάθε περίσταση. Μάθετε περισσότερα για το Viasil.

Related Articles

Back to top button