Male Extra Αξιολόγηση – Χάπι σεξουαλικής τόνωσης για τους άντρες

Ζευγάρι στο κρεβάτι προβληματισμένο

Για τους άντρες το σεξ ήταν, είναι και πάντα θα είναι μια πρόκληση. Είναι η επιβεβαίωση τους. Η κακή σεξουαλική απόδοση είναι  αποκαρδιωτική για τους περισσότερους, αλλά επιπλέον προκαλεί πολλά σοβαρά προβλήματα στην σχέση, στην υγεία, στην εργασία, κλπ.

Η σεξουαλική δυσλειτουργία μπορεί να σχετίζεται με την ηλικία, άλλα δεν είναι μόνο αυτή η αιτία για χαμηλής επίδοσης στην κρεβατοκάμαρα.

Τα συμπληρώματα αρσενικής βελτίωσης είναι ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα.

Υπάρχουν πολλά χάπια ενίσχυσης της αντρικής επίδοσης. Σε αυτή την αξιολόγηση θα αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά που κάνουν το Male Extra ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα για την ανδρική σεξουαλική τόνωση.

Τι είναι το Male Extra

Male Extra μπουκάλι

Το Male Extra είναι ίσος το πιο αποτελεσματικό χάπι αρσενικής ενίσχυσης. Δεν είναι ένα καινούριο συμπλήρωμα. Από το 2009 έχει κάνει ευτυχισμένους εκατοντάδες χιλιάδες άντρες και γυναίκες.

Γιατί οι άντρες το υμνούν τόσο πολύ; Τα οφέλη που προσφέρει το Male Extra είναι αυτά που ο κάθε άντρας θέλει πάντοτε να έχει. Ειδικά όταν μιλάμε για την σεξουαλική επίδοση.

 • Μεγαλύτερες και σκληρότερες στύσεις
 • Καλύτερο οργασμό
 • Περισσότερη αντοχή
 • Μεγαλύτερης διάρκειας στύση
 • Ανεβασμένη λίμπιντο
 • Περισσότερη ευχαρίστηση από την σεξουαλική πράξη

Όλα αυτά χωρίς την ανησυχία παρενεργειών, καθώς περιέχει 100% ασφαλές και φυσικά συστατικά.

Η βελτίωση στην ποιότητα της στύσης είναι εντυπωσιακή και χρειάζεται μια με δυο εβδομάδες για να εμφανιστούν τα πλήρη αποτελέσματα.

Πως δουλεύει το Male Extra

Γυναίκα εντυπωσιασμένη από τα προσόντα του άντρα

Το Male Extra περιέχει μια μοναδική φόρμουλα αποδεδειγμένων, ασφαλών και φυσικών συστατικών για να βοηθήσει στην αύξηση του μεγέθους, της σκληρότητας και της διάρκειας των στύσεων και να βελτιώσει τη σεξουαλική σας απόδοση.

Αυτή η φόρμουλα χαλαρώνει και διευρύνει το αιμοφόρα αγγεία του πέους ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ροή του αίματος σε αυτόν.

Έτσι χαρίζει μια σταθερή στύση που παραμένει πιο σκληρή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και πιο έντονους, ευχάριστους οργασμούς.

Επίσης αυξάνει τα επίπεδα του οξυγόνου στο σώμα χαρίζοντας περισσότερη ενέργεια και καθυστερεί την κόπωση κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε την αντοχή να αποδίδετε καλύτερα και να διαρκείτε περισσότερο στο κρεβάτι.

Τα οφέλη του Male Extra

 • Μεγιστοποιεί την παραγωγή τεστοστερόνης και παρέχει ευεξία στον άνδρα
 • Βοηθάει στην αύξηση της λίμπιντο και της σεξουαλικής επιθυμίας
 • Χαρίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση
 • Τονωτικό συμπλήρωμα για τον άνδρα
 • Συμπλήρωμα διατροφής για τη στυτική δυσλειτουργία

Σε ποιους απευθύνεται το Male Extra

Το Male Extra είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να βελτιώσουν την σεξουαλική τους απόδοση. Δηλαδή σε όλους.

Τα συστατικά του Male Extra

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήστε την αποτελεσματικότητα ενός συμπληρώματος είναι να εξετάσετε τα συστατικά που περιέχει.

Το Male Extra περιέχει μια μοναδική φόρμουλα. Η λέξη μοναδική σε αυτή την περίπτωση είναι κυριολεκτική.

Μερικά από τα συστατικά που περιέχει δεν θα τα βρείτε σε κανένα άλλο συμπλήρωμα για την τόνωση της αντρικής επιθυμίας.

Pomegranate 40% Ellagic Acid 500mg (Ελλαγικό οξύ)

Male Extra Αξιολόγηση - Χάπι σεξουαλικής τόνωσης για τους άντρες

Το Ελλαγικό οξύ είναι το μυστικό συστατικό που κάνει το Male Extra τόσο αποτελεσματικό. Το Ελλαγικό οξύ είναι ένα πολυφαινολικό αντιοξειδωτικό. Υπάρχει σε πολλά φρούτα και λαχανικά, όπως το σταφύλια, τις φράουλες και τα καρύδια. Το ρόδι περιέχει ιδιαίτερα υψηλές ποσότητες του.

Το Ελλαγικό οξύ που περιέχει το MaleExtra προέρχεται από χυμό ροδιού.

Η επίδρασή του είναι παρόμοια με αυτό της Viagra, καθώς σύμφωνα με αναφορές έχουν παρόμοιες ιδιότητες.

Το Male Extra είναι ίσος το μοναδικό «χάπι πέους» που περιέχει το Ελλαγικό οξύ στην φόρμουλα του και μάλιστα στο τόσες μεγάλες ποσότητες. Είναι το κλειδί για την αύξηση της λίμπιντο και της σεξουαλικής επιθυμίας.

Η ποσότητα του Ελλαγικού οξύ που περιέχει μια δόση του Male Extra αντιστοιχεί σε 500 ποτήρια χυμό ροδιού.

Έτσι αυξάνει την  ροή του αίματος στο πέος, βελτιώνει την ποιότητα της στύσης και προάγει την καλύτερη σεξουαλικής απόδοσης. Επίσης ο χυμός ροδιού καθυστερεί την κόπωση κατά την  διάρκεια της σωματικής άσκησης.

Υπάρχουν πολλές μελέτες που επιβεβαιώνουν τα οφέλη του Ελλαγικού οξύ και του χυμού ροδιού. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μόνο μερικές από αυτές. Μπορεί να βρείτε πολλές άλλες με μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με μελέτη(1) ο χυμός ροδιού μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στο αίμα. Η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου προάγει τη διεύρυνση και τη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, επομένως σας χαρίζει μεγαλύτερες και σκληρότερες στύσεις.

Σε μια άλλη μελέτη(2) οι άνδρες αναφέρανε ότι είχαν καλύτερες στύσεις μετά από οκτώ εβδομάδες κατανάλωσης χυμού ροδιού.

Σε μελέτη(3) διάρκειας 4 εβδομάδων συμμετείχαν 53 άνδρες που έπασχαν από στυτική δυσλειτουργία. Οι 25 από τους 42 που κατανάλωσαν χυμό ροδιού αναφέραν σκληρότερες στύσεις. Δηλαδή 60% όσων κατανάλωσαν χυμό ροδιού είδαν βελτίωση.

Το Ελλαγικό οξύ είναι το συστατικό που χαρίζει σκληρότερες στύσης.

Η τόσο μεγάλη περιεκτικότητα του Ελλαγικού οξύ από ρόδι θα ήταν αρκετό για να κάνει το Male Extra μοναδικό συμπλήρωμα για την τόνωση του άντρα και βοηθά στη στυτική λειτουργεία.

Εάν προσθέσουμε και τα επιπλέον συστατικά που θα αναφέρουμε παρακάτω τότε αξίζει το του δώσετε μια ευκαιρία και να το δοκιμάστε.

L-Arginine HCL 600mg

Η L-αργινίνη είναι ένα από τα βασικά σεξουαλικά ενισχυτικά συστατικά του MaleExtra.

Είναι ένα αμινοξύ που χρησιμοποιείτε από το σώμα για να παράγει μονοξείδιο του αζώτου μονοξείδιο του αζώτου, το οποίο βελτιώνει τη ροή του αίματος στο πέος σας, δίνοντάς σας μεγαλύτερες, πιο σκληρές στύσεις.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η L-αργινίνη μπορεί να βελτιώσει την σεξουαλική λειτουργεία σε άντρες με πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Η βελτίωση ήταν εμφανής σε μόλις ένα μήνα. Οι συμμετέχοντες αναφέραν σημαντική βελτίωση όχι μόνο την ικανότητα τους να αποκτήσουν στύση, αλλά και να την διατηρούν για μεγαλύτερο διάστημα(4).

Είναι το συστατικό που εξασφαλίζει πιο συχνές στύσεις.

Η συχνότητα της σεξουαλικής πράξεις είναι πρώτιστος ένδειξη υγεία. Παίζει όμως σημαντικό ρόλο στην διατήρηση μια σχέσεις.

Ο συνδυασμός του Ελλαγικού Οξύ και της L-αργινίνης κάνει το MaleExtra ένα από τα πιο ισχυρά χάπια πέους.

Cordyceps 25mg

Cordyceps μανιτάρια

Το Cordyceps είναι ένα είδος μανιταριού με αφροδισιακές ιδιότητες.

Έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην κινέζική παραδοσιακή ιατρική.

Διεγείρει το τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με την σεξουαλική επιθυμία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη λίμπιντο.

Σε κλινική μελέτη που συμμετείχαν 189 άτομα με μειωμένη λίμπιντο, το 64,3% από αυτών είδαν βελτίωση μετά από λήψη Cordyceps (5).

Zinc (as Citrate) 45mg

Το ψευδάργυρο είναι από τα βασικά μέταλλα απαραίτητο για πολλές από τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται του ανοσοποιητικό σύστημα, η επούλωση πληγών, η πήξη του αίματος, η λειτουργεία του θυρεοειδή και οι αισθήσεις της γεύσης και της όσφρησης.

Οι περισσότεροι άνδρες χρειάζονται 14 χιλιοστόγραμμα ψευδάργυρου την ημέρα και οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται 8mg.

Η καλύτερη πηγή ψευδαργύρου είναι τα στρείδια, αλλά είναι επίσης άφθονο στο κόκκινο κρέας και τα πουλερικά. Άλλες καλές πηγές είναι τα φασόλια, οι ξηροί καρποί, τα καβούρια, ο αστακός, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Μια κακή διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη ψευδάργυρου.

Η έλλειψη του μπορεί να επηρεάσει σοβαρά τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Σύμφωνα με μελέτες που αναφέρονται στο MaleExtra.com, μια δίαιτα με έλλειψη ψευδαργύρου προκάλεσε πτώση της τεστοστερόνης κατά 75% μετά από 20 εβδομάδες σε μια ομάδα ανδρών.

Κλινική μελέτη έχει δείξει ότι αυξάνοντας την πρόσληψη ψευδαργύρου για έξι μήνες, μπορείτε να αυξήσετε την τεστοστερόνη σας κατά ένα εντυπωσιακό 50%.

Το Male Extra περιέχει 45mg ψευδάργυρου με τη μορφή κιτρικού ψευδαργύρου. Έχει αποδειχθεί ότι ο κιτρικός ψευδάργυρος απορροφάται καλύτερα από άλλες πηγές ψευδαργύρου. Αυτό βελτιώνει την παραγωγή τεστοστερόνης για να μεγιστοποιήσετε τη σεξουαλική σας ορμή.

Μαζί με αυτό θα έχετε και όλα τα άλλα οφέλη που προσφέρει μια υψηλή τεστοστερόνη.

Niacin 18mg (vitamin B3)

Η νιασίνη έχει αποδεδειγμένα ισχυρά αποτελέσματα στην ποιότητα της στύσης.

Λειτουργεί διευρύνοντας και χαλαρώνοντας τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος σας.

Σε συνδυασμό με τας άλλα συστατικά βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος στο πέος.

Μελέτη έχει δείξει ότι η νιασίνη από μόνη της μπορεί να βελτιώσει τη στυτική λειτουργία σε ασθενείς που πάσχουν από μέτρια έως σοβαρή στυτική δυσλειτουργία.

Αυτή η πραγματικά δοκιμασμένη ουσία βοηθά τόσο τη στυτική λειτουργία όσο και την αντοχή. Επιτρέπει να διαρκέσετε περισσότερο και να μεγιστοποιήσετε τη σεξουαλική σας απόδοση.

MSM (Methyl Sulfonyl Methane) 100mg

Το Methyl Sulfonyl Methane (MSM), στα ελληνικά μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, είναι μια οργανική μορφή θείου. Το Male Extra χρησιμοποιεί το MSM για να υποστηρίξει τη ροή του σε όλο το σώμα, αλλά ιδικά στο πέος, διεγείροντας την ανάπτυξη υγιών, νέων, εύκαμπτων κυττάρων.

Αυτά τα νέα και υγιή κύτταρα μπορούν να κρατήσουν περισσότερο αίμα κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Έτσι βοηθά να επιτύχετε μεγαλύτερη, πιο σκληρή στύση και με μεγαλύτερη διάρκεια.

L-Methionine 100mg

Η L-Methionine στην φόρμουλα του MaleExtra βοηθά στην αντιμετώπιση ενός άλλου σοβαρού προβλήματος που μπορεί να καταστρέψει την σεξουαλική ζωή και τις σχέσεις. Είναι η πρόωρη εκσπερμάτωση.

Περίπου το 40% των ανδρών παρουσιάζει πρόωρη εκσπερμάτιση. Μερικές έρευνες ανεβάζουν αυτό τα ποσοστά ακόμη υψηλότερα.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση συμβαίνει όταν ένας άνδρας φτάνει πολύ γρήγορα σε κορύφωση ή ανεξέλεγκτα. Συνήθως δεν υπάρχει κάποια προηγούμενη ένδειξη. Όταν επαναλαμβάνετε συχνά η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση τόσο για τον άνδρα που τη βιώνει όσο και για τη σύντροφό του.

Η L-Methionine μπορεί να βοηθήσει να έχετε τον έλεγχο στην καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης και να έχετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι.

Συμπέρασμα για τα συστατικά του Male Extra

Είναι εντυπωσιακό  ο αριθμός των επιστημονικών δοκιμών που υποστήριξαν τους ισχυρισμούς αυτού του συμπληρώματος για την τόνωση του άντρα και την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η φόρμουλα αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μεγαλύτερες στύσεις, να τονώσετε την αντοχή και να αυξήσετε τη ανδρική λίμπιντο.

Πως χρησιμοποιείται;

Για μέγιστα αποτελέσματα η δοσολογία είναι 3 χάπια την ημέρα με το γεύμα σας. Προτιμότερο είναι όλα μαζί σε ένα γεύμα.

Τι λένε οι χρήστες του Male Extra

Αυτή η φόρμουλα για την τόνωση του άντρα μπορεί να είναι πραγματική εντυπωσιακή και να υποστηρίζεται από πολλές μελέτες, αλλά τι λένε οι χρήστες.

Διαβάστε μερικές από τις γνώμες χρηστών που βρήκαμε.

Μετά από 20 ημέρες η στύση μου ήταν πιο σκληρή και χωρίς καμία αμφιβολία μετά από ένα μήνα ήταν πραγματικά ικανοποιητική.

Το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 μήνες και η ξυπνάω κάθε πρωί ευτυχισμένος. Το συνιστώ σε όλους γιατί πραγματικά δουλεύει.

Ντάνιελ, 45 ετών

Από τη δεύτερη εβδομάδα αισθάνθηκα την επίδραση του Male Extra. Η λίμπιντο μου ήταν ανεβασμένη και η στύση σκληρή. Μπορεί να κάνω έρωτα 3 φορές την ημέρα και να θέλω και άλλο.

Η ζωή μου έχει βελτιωθεί τόσο πολύ χάρι σε αυτό το χάπι για την ανδρική ενύσχιση.

Μάρκος 37 ετών

Που να αγοράστε το Male Extra

Η καλύτερη επιλογή για να αγοράσετε το Male Extra είναι από την επίσημη ιστοσελίδα. Αυτό για πολλαπλούς λόγους.

 • Προσφέρει πολλαπλές προσφορές που δεν θα βρείτε αλλού
 • Παρέχει διάφορα πακέτα που μπορείτε να διαλέξτε
 • Προφέρει δωρεάν αποστολή ανεξάρτητα από το πόσες συσκευασίες αγοράζεται
 • Μόνο η επίσημη ιστοσελίδα παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Μπορεί να παραγγείλετε από οποιονδήποτε σημείο
 • Προσφέρει πλήρη ασφάλεια προσωπικών στοιχείων
 • Η αποστολή γίνετε σε διακριτική συσκευασία

Τι τιμή έχει το Male Extra

Male Extra 5 μπουκάλια

Η τιμή αυτού του χάπι για την αντρική ενίσχυση εξαρτάτε από των αριθμό των συσκευασιών που θα αγοράσετε σε μια παραγγελία.

Όσες περισσότερα μπουκάλια αγοράζετε, τόσο πιο χαμηλή είναι η τιμή του ανά μονάδα. Η ιστοσελίδα παρέχει 4 επιλογές.

Προμήθεια 1 μηνός, 1 μπουκάλι MaleExtra: €49,99

Προμήθεια 3 μηνών, 3 μπουκάλια MaleExtra: €99,99 + δωρεά 1 ProErection gel

Προμήθεια 5 μηνών, 5 μπουκάλια MaleExtra: €149,99 + δωρεά 2 ProErection gel

Προμήθεια 12 μηνών, 12 μπουκάλια MaleExtra: €299,99 + δωρεά 4 ProErection gel

Για κάθε παραγγελία που κάνετε ανεξάρτητα από την ποσότητα η αποστολή είναι δωρεάν.

Η εταιρεία που παράγει αυτό το χάπι δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100  ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα αυτού του προϊόν.

Η 100 μέρες είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να το δοκιμάστε.

Συμπέρασμα

Μην αφήνετε την σεξουαλική σας ζωή στην τύχη. Εάν παλεύεται να αποκτήσετε και να κρατήσετε την στύση σας, η εάν η λίμπιντο σας έχει κάνει βουτιά, με την βοήθεια το MaleExtra μπορείτε να το σταματήστε.

Αυτό το χάπι για την σεξουαλική τόνωση του άνδρα περιέχει μοναδικά συστατικά που δεν θα τα βρείτε σε άλλα συμπληρώματα για την τόνωση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Το Male Extra μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μεγαλύτερη στύση (το μέγεθος πάντα μετράει), σκληρότερη στύση (ότι προτιμούν οι γυναίκες) και μεγαλύτερη διάρκεια (για αξέχαστους οργασμούς).

Είναι ένα φυτικό τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής για τον άνδρα που θέλει να νιώθει πάντα σίγουρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Πηγές

 1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16626982/
 2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10233492/
 3. https://www.nature.com/articles/3901570
 4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25051173/
 5. https://www.researchgate.net/publication/13520848_The_Scientific_Rediscovery_of_an_Ancient_Chinese_Herbal_Medicine_Cordyceps_sinensis_Part_I

Αξιολογήσεις παρόμοιων προϊόντων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*