Κρατήστε ζωντανή την φλόγα με αυτές τις 10 συμβουλές

Ζευγάρι στο κρε\βάτι

Όλοι μας έχουμε αυτή τη ζεστή φάση του μέλιτος στην αρχή μιας σχέσης, και στη συνέχεια, καθώς περνάει ο καιρός, αυτό μπορεί να υποχωρήσει σε μια πιο αργή λάμψη.  

Τώρα, ξέρουμε ότι αυτό μπορεί να μην συμβαίνει σε κάθε σχέση, αλλά ξέρουμε ότι αναφερόμαστε στην πλειοψηφία. 

Για να σταματήστε την φλόγα να σβήσει εντελώς, είναι σημαντικό να δίνετε πικάντικη γεύση στα πράγματα και να τροφοδοτήσετε τη φωτιά κάθε τόσο. 

Είναι πραγματικά συναρπαστικό να εξετάζετε όλα τα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε εσείς και ο σύντροφός σας. 

Ανακαλύπτετε τι αρέσει στον άλλον στο σώμα και στην προσωπικότητά και είναι εύκολο να διατηρήσετε τα πράγματα καυτά. 

Καθώς οι ρουτίνες αρχίζουν να γίνονται πιο συγκεκριμένες και γίνεστε πιο χαλαροί στη σχέση σας, μπορεί εύκολα να σβήσει αυτή η σεξουαλική χημεία. Όταν συμβαίνει αυτό, χρειάζεται προσπάθεια για να βλέπεται ρομαντικά ξανά ο ένας τον άλλον. 

Ας βουτήξουμε και ας μάθουμε τι μπορείτε να δοκιμάσετε για να διατηρήσετε τα πράγματα καυτά. 

1. Δοκιμάστε νέες στάσης 

Πάθος

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει για το Κάρμα Σούτρα. Περιγράφει λεπτομερώς 64 σεξουαλικές στάσεις με την πλειοψηφία των ζευγαριών να κουράζονται μετά από τρεις ή τέσσερις. 

Από αυτή την τεράστια ποικιλία στάσεων, θα βρείτε αυτές που λειτουργούν και για τους δυο σας και στη συνέχεια θα επιμείνετε σε αυτές. Ωστόσο, το να δοκιμάστε και νέες στάσεις είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει την φλόγα ζωντανή. Είναι το στοιχείο του απροσδόκητου. 

Συνήθως, όλες οι στάσεις του σεξ ξεκινούν από ένα από τα τρία σημεία εκκίνησης: 

 • Όρθιοι, ξαπλωμένοι πλάι-πλάι 
 • Πρόσωπο με πρόσωπο έναντι οπίσθιας εισόδου 
 • Κάποιος από πάνω 

Μετά από αυτά, όλα τα υπόλοιπα είναι μια παραλλαγή. Μόλις αποκτήσετε αυτές τις βασικές στάσεις, όλος ο κόσμος ανοίγετε μπροστά σας. Δοκιμάστε: 

 • Οπίσθια είσοδος με τον σύντροφό σας σκυμμένο πάνω από το κρεβάτι 
 • Αντίστροφο ιεραποστολικό 
 • Αντίστροφη καουμπόισσα 

Αν δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και δεν είναι για εσάς, δεν είναι κακό να επιστρέψετε σε αυτό που ξέρετε. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να ανακαλύψετε και οι δύο αισθήσεις που δεν πιστεύατε ότι υπάρχουν. Είναι σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και τον σύντροφό σας. 

Κάποιοι μπορεί να βρίσκουν τρομακτικό το να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο, καθώς ανησυχούν ότι θα έρθουν σε δύσκολη θέση.  

Ακόμα και αν η νέα στάση δεν πάει καλά και γίνει κωμική, δεν είναι καταστροφή. Δείτε το ως μια ευκαιρία να γελάσετε και να δεθείτε, το σεξ υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικό άλλωστε. 

2. Ανάψτε τα φώτα… ή κάντε το σκοτάδι 

Μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι όσοι είναι εργένηδες προτιμούν να κάνουν σεξ με τα φώτα αναμμένα. Σε σύγκριση με εκείνους που έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι, οι οποίοι προτιμούν να έχουν τις προσωπικές τους στιγμές σε πιο σκοτεινό περιβάλλον. 

Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνδρες που εκτίθενται σε έντονο φως για ένα χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας είχαν μεγαλύτερη σεξουαλική ορμή. Διαπιστώθηκε επίσης ότι είχαν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης. 

Αν είστε ένα ζευγάρι που συνήθως προτιμά το σεξ στο σκοτάδι, δοκιμάστε να κρατήσετε τα φώτα αναμμένα. Το να βλέπετε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια αυτών των προσωπικών στιγμών μπορεί πραγματικά να σας διεγείρει και τους δύο. Τα αγόρια είναι πιο οπτικά πλάσματα, οπότε τείνουν να διεγείρονται περισσότερο βλέποντας πράγματα. 

Αντίστροφα, αν είστε ζευγάρι που ανάβει τα φώτα, βυθιστείτε στο σκοτάδι και δείτε τι θα συμβεί. Η μέθοδος με τα κλειστά φώτα θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ καλά για όσους αγαπούν τη φαντασία, καθώς το απροσδόκητο και το άγνωστο μπορεί να είναι πραγματικά ερεθιστικό. 

3. Εξερευνήστε τα σεξουαλικά παιχνίδια

Παιχνίδια για sex

Για ορισμένα ζευγάρια, τα ερωτικά παιχνίδια αποτελούν βασικό μέρος μιας μακροχρόνιας σχέσης. Είναι σπάνια η περίπτωση που οι γυναίκες εγκαταλείπουν τους αγαπημένους τους δονητές επειδή υπάρχει κάποιος στο κρεβάτι.  

Το θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να το κάνουν, τα παιχνίδια μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική προσθήκη στις συνεδρίες σας. 

Ένα ταξίδι για ψώνια στο τοπικό κατάστημα ενηλίκων θα μπορούσε να σας βάλει σε έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας με τον σύντροφό σας. 

Οι επιλογές είναι ατελείωτες και μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής: 

 • Δαχτυλίδια για την ενίσχυση της απόλαυσης 
 • Μανίκια πέους για να παρατείνετε την οικειότητα ή να αυξήσετε το μέγεθος 
 • Butt plugs ή πρωκτικές χάντρες για να προσθέσετε πρωκτική διέγερση 
 • Δονητές για τη διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διείσδυση 

4. Μιλήστε για φαντασιώσεις 

Ζευγάρι στο κρεβάτι έτοιμο για σεξ

Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να ικανοποιήσετε καλύτερα τον σύντροφό σας, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την καλύτερη πηγή σας; Γιατί να μην τον ρωτήσετε; Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ντρέπεστε για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις. 

Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο καταλαβαίνετε ότι η σχέση σας είναι ένας ασφαλής χώρος για να μιλήσετε για όλες τις πιο σκοτεινές επιθυμίες σας. 

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι το άνοιγμα αυτής της συζήτησης μπορεί να σημαίνει ότι θα μάθετε κάτι που δεν θέλατε να μάθετε. Καλύτερα να το μάθετε τώρα, παρά αργότερα, σωστά; 

5. Γίνετε αισθησιακή 

Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή μια κουραστική μέρα με τα παιδιά, το σεξ είναι πιθανότατα το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας. Αλλά ποιος δεν λατρεύει ένα μασάζ; 

Γκρεμίστε όλα τα εμπόδια με τη μουσική, τα ωραία σεντόνια και τα αρωματικά έλαια και σβήστε τα φώτα. 

Ένα μασάζ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε το σώμα του άλλου και να δεθείτε χωρίς να κάνετε σεξ. Ωστόσο, μόλις χαλαρώσετε και η ντοπαμίνη αρχίσει να λειτουργεί, ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί; 

6. Δοκιμάστε ρόλους και ντυσίματα 

Το ντύσιμο είναι κάτι που πολλά ζευγάρια αποφεύγουν για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση. Αλλά, αν είστε αφοσιωμένοι σε αυτό, το σεξουαλικό παιχνίδι ρόλων μπορεί να κάνει κάθε σεξουαλική συνεδρία διαφορετική και συναρπαστική. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να αποκαλύψετε στρεβλώσεις και δυναμικές εξουσίας, κάνοντας τα πάντα πιο συναρπαστικά. 

Ακολουθούν μερικές ιδέες για ντύσιμο, τις οποίες μπορείτε να εξετάσετε: 

 • Αφεντικό και υπάλληλος 
 • Μαθητής και δάσκαλος 
 • Φυλακισμένος και φύλακας 
 • Γιατρός και ασθενής 

7. Βγείτε από την κρεβατοκάμαρα 

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα είναι να βγείτε έξω από την κρεβατοκάμαρα. Όταν νιώθετε και οι δύο σίγουροι για την ιδιωτική σας ζωή, πηγαίνετε τις συνεδρίες σας σε άλλα μέρη που σας ταιριάζουν. Αυτό θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε, όπως π.χ: 

 • Καναπές 
 • Πάγκος κουζίνας 
 • Τραπεζαρία 
 • Γραφείο 
 • Ντους 
 • Αυτοκίνητο 
 • Πισίνα 
 • Κήπος 

Το σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρά σας προσθέτει μια καυτή ατμόσφαιρα αυθορμητισμού και μια αίσθηση ανυπομονησίας. Σχεδόν σαν να μην προλαβαίνετε να πάτε στην κρεβατοκάμαρα και να μην μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλον. 

Είναι πιθανό να κάνατε σεξ με αυτόν τον τρόπο νωρίτερα στη σχέση σας και η αναζωπύρωση αυτής της σπίθας είναι πραγματικά ξεσηκωτική και για τους δυο σας. 

8. Παίξτε λίγο πιο σκληρά 

Τώρα, κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι αυτό μπορεί να είναι εκφοβιστικό. Αγαπάτε τον σύντροφό σας και προφανώς δεν επιθυμείτε να τον πληγώσετε. 

Ωστόσο, με αυτό το δεδομένο, μια έρευνα διαπίστωσε ότι στο 62% των γυναικών αρέσει το σκληρό σεξ. Είναι ένα θέμα που μπορεί να είναι πολύ ανοιχτό σε ερμηνείες, αλλά το σκληρό παιχνίδι θα μπορούσε να περιλαμβάνει: 

 • Έλεγχο (υποτακτικός/κυρίαρχος) 
 • Τράβηγμα μαλλιών 
 • Πνιγμός 
 • Δάγκωμα 
 • Χτυπήματα 
 • Ξύσιμο 

Είναι πολύ σημαντικό να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για αυτά τα πράγματα πριν τα δοκιμάσετε. Αν επιχειρήσετε λίγο σκληρό παιχνίδι, προσέξτε ιδιαίτερα να μην αφήσετε σημάδια, καθώς αυτές οι ενέργειες μπορεί εύκολα να φανούν σαν επίθεση. 

Αυτό το είδος σκληρού παιχνιδιού θα πρέπει να εξετάζεται μόνο με έναν έμπιστο σύντροφο και να το αναπτύσσετε σταδιακά, ώστε να είστε και οι δύο ασφαλείς. 

9. Να είστε πιο ριψοκίνδυνοι 

Ζευγάρι στην παραλία

Προσδεθείτε, καθώς μπαίνουμε τώρα στην επικίνδυνη ζώνη, ένα πεδίο όπου μόνο οι επαγγελματίες τολμούν να πατήσουν. 

Το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι η απόλυτη συγκίνηση για πολλά ζευγάρια, από τη βιασύνη του αυθορμητισμού μέχρι τον κίνδυνο να σας πιάσουν. Ωστόσο, όσον αφορά το ενδεχόμενο να πιαστείτε, υπάρχουν πολλά δημόσια μέρη όπου το σεξ παραβιάζει τους νόμους περί δημόσιας αιδούς. 

Ένα γεγονός που μπορεί να μην γνωρίζετε είναι ότι το σεξ στο μπαλκόνι σας, αν αυτό είναι προς το κοινό, εξακολουθεί να αποτελεί παράβαση. Θα υπάρξουν επίσης πολλά ζευγάρια εκεί έξω με το όνειρο να γίνουν μέλη του κλαμπ των χιλιομέτρων. Ωστόσο, το σεξ στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου είναι παράνομο. Όπως και το οδικό κεφάλι και κάθε άλλη σεξουαλική πράξη που πραγματοποιείται πίσω από το τιμόνι ενός κινούμενου οχήματος. 

Οι άλλες επικίνδυνες ζώνες που ίσως θα θέλατε να γνωρίζετε είναι οι εξής: 

 • Δημόσια πάρκα 
 • Πίσω καθίσματα αυτοκινήτων που είναι σταθμευμένα σε δημόσιο χώρο 
 • Στενά 
 • Δημόσιες παραλίες 

Υπάρχουν και πιο διακριτικά δημόσια μέρη που μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε σεξ, όπως ένα μπάνιο ή ένα άδειο υπνοδωμάτιο ενός πάρτι. Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά το σεξ σε μπάνια νυχτερινών κέντρων είναι επίσης πολύ δημοφιλές. Ένα πλεονέκτημα του δημόσιου σεξ είναι ότι αν κάποιος σας πιάσει, πιθανότατα θα ντραπεί πολύ για να σας φωνάξει. Αντ’ αυτού, πιθανότατα θα κοιτάξει αλλού ή θα φύγει. 

10. Προσθέστε μια νόστιμη λιχουδιά 

Κάντε τα πάντα και δοκιμάστε το παιχνίδι με το φαγητό. Αυτό μπορεί να είναι ό,τι σας αρέσει, αλλά τυπικά στοιχεία είναι: 

 • Σάλτσα σοκολάτας 
 • Χτυπημένη κρέμα 
 • Βρώσιμο λιπαντικό 
 • Βρώσιμα εσώρουχα 

Συμπέρασμα 

Ορίστε, μια ολόκληρη σειρά από ιδέες που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και να δοκιμάσετε με τον σύντροφό σας.  

Για να το θέσω ήπια, το σεξ έχει σημασία. Για κάποιους, είναι η κόλλα που κρατάει μια σχέση ενωμένη.  

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι σύγχρονες σχέσεις μπορούν να αρχίσουν να αποτυγχάνουν μετά από μερικές μόνο κακές σεξουαλικές συναντήσεις. 

Ένας σύντροφος μπορεί ενδεχομένως να μην μοιραστεί καν τις δυσαρέσκειές του μέχρι να είναι πολύ αργά. Εναλλακτικά, μην κάθεστε και περιμένετε αυτή την αναπόφευκτη αμήχανη συζήτηση, δώστε της πικάντικη νότα τώρα για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή. 

Έτοιμος σε όλες τις περιστάσεις 

Θα μας πιστεύατε αν λέγαμε ότι μπορείτε να αναζωπυρώσετε τη σεξουαλική σας ζωή με ένα μόνο χάπι την ημέρα;  

Δοκιμάστε το Viasil! 

Το Viasil είναι μια 100% ασφαλής και φυσική φόρμουλα που μεταμορφώνει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αποδίδετε μέσα (ή έξω) από την κρεβατοκάμαρα. Μπορείτε να περιμένετε: 

 • Αυξημένη σεξουαλική επιθυμία και αυτοπεποίθηση 
 • Ανεβασμένα επίπεδα ενέργειας 
 • Αναζωογονημένη αντοχή και αντοχή 
 • Ισχυρές, μακράς διάρκειας στύσεις 

Related Articles

Back to top button