10 συμβουλές για να τραβάτε τις γυναίκες σαν μαγνήτης

Γυναίκα ξεκουμπώνει άντρα

Υπάρχουν άντρες που τραβάνε τις γυναίκες σαν μαγνήτης, χωρίς πολύ προσπάθεια. Οι γυναίκες πέφτουν πάνω τους σαν οι μέλισσες όπου εμφανίζονται.

Επίσης υπάρχουν άντρες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ για να έχουν την γυναίκα που τους αρέσει.

Άλλα υπάρχει και η τρίτη κατηγορία που δυσκολεύετε και ζητάει απεγνωσμένα λίγη προσοχή από το αντίθετο φύλο.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές για το πώς να γίνετε πιο ελκυστική στις γυναίκες με ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Δοκιμάστε μερικές από αυτές και θα δείτε μια εμφανή διαφορά στον τρόπου που συμπεριφέρονται οι γυναίκες γύρο σας.

1. Ντυθείτε κομψά

Το ντύσιμο είναι το μεγάλο όπλο για να τραβάτε την προσοχή μιας γυναίκας. Εάν δεν δώσετε την απαιτούμενη προσοχή μπορεί να μην προσελκύετε όσες γυναίκες θα μπορούσατε. Το τι φοράτε σε κάθε περίσταση μετράει.

Όταν πρόκειται για την ενδυμασία σας κάνετε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας: Τι θα φορούσα εάν ήμουν celebrity και μπορούσαν να με φωτογράφιζαν ανά πάσα στιγμή.

Ίσως αυτό να σας βοηθούσε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο ντύσιμο σας.

2. Να είστε θετικός

Οι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, έλκονται από τα θετικά πράγματα.

Όταν γράφετε στα κοινωνικά δίκτυα, όταν συνομιλείτε,  ακόμα και όταν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους βοηθάει εάν εκπέμπετε θετικότητα.

Το καλύτερο είναι να έχετε μια θετική εικόνα για τον εαυτό σας, καθώς αυτό θα ακτινοβολεί και προς τα έξω και θα μαγνητίσετε τις γυναίκες προς εσάς.

3. Να είστε ανέμελος

Οι γυναίκες βρίσκουν τους άνδρες με μια αίσθηση επικινδυνότητας πολύ σέξι. Δεν χρειάζεται να θέσετε σε κίνδυνο την ζωή σας, η να είστε μέλος συμμορίας.

Απλός η ιδέα ότι είστε ξέγνοιαστος και αυθόρμητος είναι αρκετή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την αίσθηση της ελευθερίας στο πως συμπεριφέρεστε και το τι λέτε, μακριά από κολλήματα.

Πείτε τι γνώμη σας, να είστε σίγουρη και ξεφύγετε από τις δύσκολες καταστάσεις με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα νεύμα. Οι γυναίκες το γουστάρουν αυτό.

4. Τελειοποιήστε το αργό χαμόγελο

Άντρας χαμογελάει σε γυναίκες σε καφέ

Αντί για το γρήγορο και πρόθυμο χαμόγελό σας, εξασκηθείτε σε ένα πιο χαλαρό και αργό χαμόγελο. Οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες με χαλαρό χαμόγελο πιο αξιόπιστους.

Έτσι μπορεί να είναι πιο θερμές απέναντί σας όταν δουν πως έχετε ένα γνήσιο χαμόγελο.

5. Να είστε περίεργος

Δεν εννοούμε με την κακή έννοια του παράξενου. Μερικοί άνθρωποι τείνουν να μιλούν συνέχεια για τον εαυτό τους. Αφιερώστε χρόνο να ακούσετε προσεκτικά τις γυναίκες και να είστε πραγματικό περίεργη για αυτές: το τι κάνουν, πως αισθάνονται, πόσο πολύ τους αρέσει αυτό το ζευγάρι παπουτσιών, κλπ..

6. Μάθετε μερικές συνταγές

Όταν τελικά κλείσετε ένα ραντεβού, παρατήστε την ιδέα του εστιατορίου και μαγειρέψτε για αυτήν.

10 συμβουλές για να τραβάτε τις γυναίκες σαν μαγνήτης

Οι γυναίκες γουστάρουν τους άντρες που δημιουργούν θαύματα στην κουζίνα. Θα βοηθούσε εάν τελειοποιούσατε τουλάχιστον μια συνταγή που σίγουρα θα την κερδίσει. Μπορείτε να ακολουθήσετε την προηγούμενη συμβουλή και να μάθετε πιο είναι το αγαπημένο της φαγητό. Κάντε το καλό.

7. Να είστε κοινωνικός

Αυτό δεν σημαίνει να ποστάρετε συχνά στο κοινωνικά δίκτυα. Το να είστε κοινωνικός έχει να κάνει με ανθρώπους. Αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας, βγείτε έξω και κάνετε καινούριου φίλους. Στην πραγματικότητα να είστε ο τύπος που οι άνθρωποι θέλουνε να κάνουν παρέα.

8. Έχετε πάθος

Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν πάθος με κάτι. Είτε πρόκειται για μια μπάντα, ένα βιβλίο, κάποια χόμπι ή κάτι δικό σας.

Οι γυναίκες γουστάρουν τους άντρες που παθιάζονται σε μια συζήτηση και δεν είναι ντροπαλοί.

Αυτό δείχνει πόσο αυθεντικός  είστε και μπορεί επίσης να ενθαρρύνετε  μερικές βαθιές, πνευματικές συζητήσεις που οι γυναίκες απλός λατρεύουν.

9. Ασκηθείτε

10 συμβουλές για να τραβάτε τις γυναίκες σαν μαγνήτης

Είναι γνωστό ότι οι γραμμωμένοι άντρες γοητεύουν περισσότερο τις γυναίκες. Μην βρείτε δικαιολογίες για το κοιλία σας. Προσπαθήστε να αποκτήστε φυσική κατάσταση. Στις γυναίκες έμφυτα αρέσει μια μικρή κυριαρχία. Υπάρχει κάτι στους μυς και την δύναμη που τους ανάβει.

10. Μη σταματάτε την προσπάθεια

Πολλοί άνδρες δεν είναι σε θέση να προσελκύσουν γυναίκες επειδή δεν προσπαθούν πραγματικά να κάνουν μια εντύπωση, και εσείς δεν πρέπει να ανήκετε σε αυτή την κατηγορία.

Πιθανόν να πιστεύετε ότι με το που θα εμφανιστείτε κάπου, οι γυναίκες θα τρέξουν σε εσάς. Είναι λάθος. Εάν προσπαθείτε να το παίξετε εκ του ασφαλούς, να είστε συμπαθητικοί, η ότι βαριέστε σταματήστε να το κάνετε.

Προσπαθήστε να επηρεάστε συνέχεια. Πείτε ένα αξέχαστο αστείο, μια πνευματώδη ατάκα, απλά ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε. Βεβαιωθείτε ότι οι κυρίες θα σας θυμούνται με καλό τρόπο.

Συμπέρασμα

Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι για να είσαι αρεστός στις γυναίκες χρειάζεται πολύ προσπάθεια – όπως το να είσαι πλούσιος, επιτυχημένος και διάσημος. Φυσικά το να έχετε όλα αυτό βοηθάει, άλλα το πιο σημαντικό είναι απλά να είστε ο καλύτερος εαυτό σας.